Vendéglátós munka a Balaton északi partján

Balaton északi partján lévő strandi melegkonyhás vendéglátó egységbe keresünk a nyári szezonra szakképzett, tapasztalt, jó teherbírású, munkájára igényes dolgozókat kiemelt bérezéssel, szállással illetve teljes ellátással (térítés mentesen)az alábbi pozíciókra:
-főszakács
-másodszakács
-lángos sütő
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az álábbi email címen lehet: pagodabufe@gmail.com

Balatonra nyári szezonra éjszakai recepcióst és szakácsot keresek

Zamárdiba 3 csillagos szállodába áprilistól októberig éjszakai recepcióst, szakácsot keresek.

Elvárás recepciós: 1-2 év tapasztalat, de lehet pályakezdő is. Megváltozott munkaképességű dolgozó is jelentkezhet amennyiben bírja az éjszakai munkát. Idegen nyelv tudás kötelező elvárás, mivel folyamatosan külföldi vendégekkel való érintkezés.( német vagy angol ill. a legjobb mindkettő. Nyelvvizsga nem szükséges, csak nyelvtudás)
problémamegoldó képesség, vendégreklamációk kezelése.

Elvárás szakács: több év tapasztalat, legyen képes a konyhai munkatársak munkájának a megszervezésére, önálló munkavégzés, Haccp ismerete, jó csapatmunkás, német nyelvtudás alapszinten előnyt jelent. Nincs a'la carte csak menü a szállóvendégeknek.

Amit biztosítok: szállás, étkezés, április végétől október végéig folyamatos munka, jó csapat.

Vendéglátásba keresek dolgozókat a Balatonhoz

A Balatonhoz elsősorban Balatonfüredre keresek szakácsokat, cukrászokat, pincéreket gyakorlattal végzettséggel. Segéd szakácsot, pincért és cukrászokat is keresek kitartó munka feltétel, de nem kell végzettség. Fényképes önéletrajzokat az alábbi címre kérek: fondofde@gmail.com
Órabér 700-1200-Ft végzettségtől és gyakorlattól függően.

Szobalány, Reggeliztető, Kiemelt Bérezéssel a Balatonnál

Takarításhoz, reggeliztetéshez, kollégákat keresünk fiatal csapatba, balatoni panzióba, Vonyarcvashegyen a Villaplattensee-be. Nyolc órás munkaidővel, előnyös fizetéssel,
némi nyelvtudással.
Fényképes leveleket a következő címre kérnénk:
plattenseepanzio@t-online.hu

Nyári munka a Balatonon

Nyári munka a Balatonon

 Zamárdi strandcikküzletbe helyi vagy környékbeli alkalmazottakat (pályakezdőket, diákokat is) keresünk szezonális nyári munkára. Feladatkör: árufeltöltés, pakolás, árazás, kiszolgálás. Bérezés megegyezés szerint. További információ telefonon.

Balatonhoz egész nyáriszezonra

Pultost, és kézilányt keresek májustól -szeptemberig szállást biztosítok, és ellátást. Pultos némi
német nyelvtudás szükséges. Végzős diákok jelentkezését is várom. Bér meg egyezés alapján.

Nyári munka a Balatonon!

Szeretnél nyáron pénzt keresni és nem a strandon feküdni egész nap?! Mégis a strandon lenni?! Gyere és dolgozz velünk nyáron a Balatonon júniustól augusztusig! Fiatal ill. középkorú Hölgyek fényképes önéletrajzát várjuk a k.klaudia88@gmail.com e-mail címre. Pultos és konyhai kisegítő munkakörbe. Szállás megoldható!