Londoni szállás munkalehetőséggel

Londoni szállás? Munkával? Ingyenes nyelvtanfolyammal? IGEN!

Megbízható londoni partnerünk olyan szálláslehetőségeket kínál, amelyek főként a 2-3. zónákban helyezkednek el.

Milyen körülményekre számíthatsz? Minden szállás teljesen kulturált és jól felszerelt. Van hűtő, tűzhely, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, porszívó, evőeszközök, tehát gyakorlatilag minden, ami a mindennapi, kényelmes és komfortos élethez szükséges. Ágynemű viszont nincs, higiéniai okokból.

Amellett, hogy biztonságosan, és kedvező áron jutsz szálláshoz Londonban, partnerünk még munkát is tud számodra biztosítani, amennyiben igényled! A kiutazásodtól számított 1 héten belül már munkába is állhatsz, az interjút pedig megszervezik Neked!

Leggyakoribb munkáink: Takarítás, mosogatás, szobalány, felszolgálás, gyári munkák, pékség, stb.

 ,,És mennyi pénzt kereshetek?"A kezdő fizetés mindenhol 21 éves kortól bruttó 6,70 GBP/óra, 25 éves kortól 7.2 GBP/óra, (18-21 éves korig 5,30 GBP/óra). A munkaidő: kb. 40 óra/hét.

Ahhoz, hogy neki tudj vágni az új angliai életednek, szükséged lesz kezdőtőkére, amely minimum 300-350.000 forint. Ez az összeg a következők fedezésére szolgál:
repülőjegy a kiutazáshoz,
munkába járás költségei (tömegközlekedés),
szállás (kaució),
étkezés,
és egyéb, felmerülő költségek.

Tanulnál angolul?

 Jelenleg egy akció keretében nem csak szállást szervezünk, nem csak munkát keresünk neked Londonban, de 2X 10 Óra Nyelvtanfolyamot Is Biztosítunk, ha Most jelentkezel!
Észak London 3. zónájában Turnpike Lane metrómegállótól 2perc sétára található az iskola, ahol lelkes magyar oktató csoport várja a tanulni vágyókat. Az iskola által kidolgozott teszt alapján döntik el az oktatók hogy ki melyik kurzuson kezdheti meg tanulmányait.
Egy kurzus 8 hétig tart, a csoportos oktatás heti egy napon 3x60 perc. Egy kurzus tehát 24 tanóra, amiből az első 10-et londoni partnerünk állja, majd a sikeres kurzus után a következő szinten ez megismétlődik. A csoportos tanfolyam díja magyaroknak csak 5 font/óra.
Lehetőség van online kurzusra is, ami szintén nyolc hétig tart, és a diák a saját idejét osztja be.