Veszprémi büfébe dolgozót keresünk

Veszprémbe, a nyári szezonra, októberig keresünk állandó foglalkoztatással büfébe alkalmazottakat. Szakmai végzettség(szakács) előnyös, de nem feltétel. Érdeklődni: Botos Ildikó 06202471038

Amerikai Hot-Dog árusítás - Balaton északi-part

Nyári munkára júliusra és augusztusra a Balatonparton Révfülöpre/Tihanyba diákmunkára eladókat keresünk Amerikai Hot-Dog és főtt Kukorica árusítására. Fix fizetés 5000ft/nap  Érdeklődni ezen a Telefonszámon:06306103601

Szakácsot keresünk a Club Aliga Üdülőközpontba - Balatonaliga

A balatonaligai Club Aliga Üdülőközpontba a'la carte és menüs rendszerű vendéglátásban gyakorlattal rendelkező szakácsot keresünk szezonális munkavégzésre. Szállás biztosított. Jelentkezni KIZÁRÓLAG e-mailben lehet fényképes szakmai önéletrajzzal a e-mail címen.

Pultos felszolgáló hölgyet keresünk - Tihany

Tihanyi étterembe pultos-felszolgáló hölgyet keresünk szezonális munkára. Szállás megoldott. Német idegennyelv tudás szükséges.   Fényképes önéletrajzokat a következő e-mail címre várjuk:

Fiatal szakácsot keresünk Balatonra

Fiatal, agilis, magas munkabírású szakácsot keresünk egy fiatalos, lendületes csapatba. Fizetés megegyezés szerint. SZÁLLÁS ÉS ELLÁTÁS BIZTOSÍTOTT! A munkavégzés helye közvetlen a Balaton parton. Akár az egész fizetésedet félre teheted, ha velünk dolgozol. NEM kell albérletért, ételért fizetned és egy remek nyarad is lehet mellette. Vár a Balaton!

Pizzaszakács - Alsóörs

Alsóörsi pizzériába, pizzaszakácsot felveszünk. szállás megoldható. 06707707921/06209252251. Önéletrajzokat a filboy@citromail.hu-címre várjuk.

Balatonfüred - munka - pincért vagy pultost keresünk és konyhai kisegitőt

Pincért vagy pultost és konyhai kisegítőt (hölgyeket)keresünk Balatonfüredi üzletünkbe(éves állásra)jogositvany előnyben!kisebb  önéletrajzot kérünk e-mailben a hableany37@hotmail.com-ra!